Известният италиански неврохирург Никола Акчари коментира състоянието на легендата от Формула

...
Известният италиански неврохирург Никола Акчари коментира състоянието на легендата от Формула
Коментари Харесай

Неврохирург за Михаел Шумахер: Никога няма да бъде същият човек

 Известният италиански неврохирург Никола Акчари разяснява състоянието на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер. Специалистът акцентира, че не знае кой знае какви детайлности към здравния статус на германеца сега, само че удостовери, че при хора с сходен проблем последици ще има.

" Ясно е, че той в никакъв случай няма да бъде същият човек. Не се изненадвайте, в случай че го видите един ден и е изгубил мускулна и костна тъкан. Състоянието му е такова, че не трябват грижи единствено за мозъка, само че и интензивна грижа за цялото му тяло. Намира се в доста деликатна обстановка, която при хора с по-нисък стопански статус често води до гибел. Това е тъжната истина... Ако не е грижата, която се поставя за него, щеше да е жертва на необратими последствия ", разяснява италианският доктор пред Motorsport.

Припомняме, че тъкмо преди 6 години - в края на 2013-а, Шумахер удари неприятно главата си при ски втурване, след което бе подложен на голям брой интервенции и от няколко години се възвръща в домашна конюнктура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР